Locaties

Alle locaties van de optredens liggen in het Drentsche Aa gebied. Nergens in Nederland vind je een beek als de Drentsche Aa. Kronkelend haar weg zoekend door het landschap, zoals zij dat al eeuwen en eeuwen gedaan heeft. In dit uitzonderlijk gaaf gebleven landschap creëerden boeren gedurende duizenden jaren een grote rijkdom aan natuur.

Assen1

 

1

Het
Witte Huis

Schipborgerweg 7
9483 PH  Zeegse
0592-541618

Let op!
Lampekap 440Hz

 

 WitteHuis

Het Witte Huis is al 60 jaar hét café van Zeegse. Sinds 2015 is het café omgetoverd tot sfeervol eetcafé. Onze keuken brigade bereid de met zorg gekozen producten met passie en liefde. We proberen veel van onze gerechten te bereiden met ingrediënten uit onze omgeving. Zo hebben we er ook voor gekozen om rundvlees te gebruiken van de Zeegster hoeve, een vleeskoeien bedrijf op steenworp afstand van Het witte huis.
Naast dineren kunt u bij ons ook terecht voor al uw feesten en partijen. Hiervoor hebben wij een aparte zaal naast ons restaurant. Hier kan men genieten van volledig verzorgde buffetten tot en met kleine vergaderingen.

2

De Liefde
van
De Drentsch Aa

Ruiterweg 2
9469 PN  Schipborg
050-4091672

DeKiefdevandeDrentscheAa 1

Wilt u trouwen op een romantische locatie, sfeervol borrelen in de avondzon, uitrusten na een boswandeling met een heerlijk kopje koffie, of bent u op zoek naar een passende locatie voor uw familie- of bruiloftsfeest, reünie, vergadering of bedrijfsuitje?

Ons restaurant biedt u niet alleen een ruime keuze uit onze menukaart, maar ook een ruime variatie aan buffetvormen, die compleet naar uw wens samen te stellen is.

Wij zullen er alles aan doen om u een onvergetelijke dag te verzorgen.

3

 Theeschenkerij
Homanshof
Lunsenhof 20
9467 PM Anloo

0592-272207
0592-273594

Anloo ligt in het Nationaal Beek- en Esdorpen Landschap van de Drentsche Aa. Een mooi en afwisselend oud landschap, waarin nog veel sporen uit het verleden te vinden zijn. Een prachtige omgeving voor fijne wandelingen en fietstochten.
U vindt hier het onbemande informatiecentrum van Staatsbosbeheer. In de naastgelegen eenvoudige boerenschuur bevindt zich de sfeervol ingerichte theeschenkerij Homanshof.

Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven in de beschutte theetuin van de Homanshof. Een plek om even tot rust te komen en te genieten van een potje thee een kopje koffie én zelf-gemaakte taart en andere lekkernijen van het seizoen.

4

Woodz Anloo

Bosweg 3
9467 PN Anloo
0592-271430

Woodz

Woodz Lounge & Restaurant is een frisse en moderne zaak, die na een grondige verbouwing helemaal naar deze tijd is ingericht. Zo hebben wij een lounge gedeelte met een open haard, een a la carte restaurant, en we beschikken over een mooie zaal. U kunt bij ons terecht voor o.a.: kopje koffie met gebak, een borrel met een hapje maar ook voor feesten en partijen, diners, buffetten, vergaderingen of personeelsfeesten. Ook beschikken wij over een zeer mooi terras die de hele dag in de zon ligt.

Woodz Lounge & Restaurant bevindt zich op een prachtige locatie, aan de rand van het kniphorst bos en vlak bij het Drentse Aa gebied. Een prachtig gebied voor een outdoor training, een wandeling of een mountainbike-tocht of clinic te maken.

5

Staatsbosbeheer

Molensteeg 2
9484 TE  Oudemolen
0592-231307

 

 Staatsbosbeheer Oudemolen

Op deze prachtige locatie in Oudemolen staat een originele oude kapschuur. Laat u verrassen door de bijzondere akoestiek aan de oever van de Drentsche Aa.