Deelnemers

Dit zijn de aanmeldingen

Ook meedoen? Meld je hier aan voor 2019!

Au bain Marie

Au bain Marie bestaat uit 12 zangeressen, dirigente / arrangeur Akke Feenstra en pianiste Anke Piersma. Ze maakt van elk optreden een feestje! Parels uit de kleinkunst, vette hits en bijzondere arrangementen uit de lichte muziek worden met overtuiging gebracht.

Wandering Fire

We hebben vorig jaar ook op Pedaal Vocaal gestaan. Wij zijn een 4 mans akoestische band, met eigen nummers in de sfeer van Crosby, Stills and Nash. Op 14 april komt onze eerste plaat uit genaamd During Wind and Rain.

De Dames

De Dames zingen alle genres van klassiek tot smartlap en alles wat daartussen zit. Ze zingen a capella of meerstemmig met begeleiding en altijd even gedreven en enthousiast…De uitvoering gaat van theatraal naar bloedserieus…De Dames staan onder leiding van Marijke Harsevoort

De Dames Zingen

6 enthousiaste zangeressen die alles zingen wat ze leuk vinden van folk, pop en klassiek met een knipoog.

Melodiva

4 vrouwen zingen acappela, populaire liederen, jazz, soul.

Judith van Dijk, Geerien Mansens,  Gemma Coughlan en Francis Wijma vormen samen de a-capella groep Melodiva

Een ieder van ons zingt al jaren in een koor en of/band. We hebben elkaar ontmoet bij een popkoor in Groningen. Omdat we voor bijzondere gelegenheden wel eens samen iets zongen en onze stemmen heel goed bij elkaar bleken te passen,  leek het ons fantastisch om een a-capella groepje te vormen. Uiteindelijk werd het onze passie om er iets mee te doen.

We besloten ons geheel aan onze nieuwe uitdaging te gaan wijden en in 2018 hadden we onze eerste try-out. De reacties waren lovend, voor ons een reden te meer om door te gaan. We zijn continu bezig ons repertoire te verbeteren en uit te breiden, òòk met muziek voor bijzondere gelegenheden… zodat we met trots kunnen zeggen: wij zijn MELODIVA.

The Famondio Singers

The Famondio Singers zingen enkel a capella en zoveel mogelijk close harmony. We zingen hits uit de jaren 60 tot en met heden en geven aan deze liedjes een klankkleur die kenmerkend is van The Famondio Singers.

Mateloos

Mateloos is een vocaal collectief in Leeuwarden, dat in 2017 is opgericht.
Wij zingen met acht vrouwen verrassende, ontroerende, lieve en grappige vierstemmige nummers en brengen deze op theatrale wijze.
En we houden van optreden!

Vrouwenkoor Mrs Johnson

Het Groninger vrouwenkoor Mrs Johnson bestaat uit 19 zangeressen met ruime ervaring in zingen.
Het koor is opgericht in 2005 en heeft sindsdien bijzondere concerten in binnen- en buitenland verzorgd.
Met een afwisselende programmering en een veelzijdig en uitdagend repertoire bereikt Mrs Johnson een breed publiek. Het koor staat sinds maart 2019 onder leiding van Tobias Bethlehem.

Popkoor VET!!

Popkoor VET!! is een swingend soulfull popkoor dat van enthousiasme van het podium spat. Alle zangeressen van Popkoor VET!! zingen, naast de koorpartijen, ook allemaal een aantal solopartijen. Het koor staat onder leiding van Fenny van Hemmen en wordt begeleid door Koen Jongsma op gitaar en Han Latupeirissa op percussie.

Vocalgroup Delight

Vocalgroup Delight bestaande uit 18 personen. 5 partijen, 3 sopranen, lage en hoge alten, tenoren en bassen brengen muziek van John Legend tot Tina Turner en van Sting tot the real Group. Dit alles gearrangeerd door muzikaal vormgever Ferry Bijlsma.

Full House

A capella kwintet Full House

Full House: drie dames en twee heren. Full House houdt ervan het publiek te boeien met niet alleen a capella muziek, maar ook met een presentatie die zorgt voor een traan, een glimlach, een prettig feestje van herkenning. Het repertoire is onlangs aangevuld met een aantal nieuwe nummers. Een klein tipje van de sluier:
Evry little Thing she does is Magic van Sting en een Beach Boys Songs Medley.
Full House bestaat uit: Inge Vink, sopraan; Rianne Langemeijer, mezzo; Ella van Osnabrugge, alt; Piet Roelofsen, tenor; Maarten Dollekamp, bariton/bas.

Voor meer informatie en een paar geluidsfragmenten, zie
www.fullhouse-acapella.nl

Focus Vocaal

Focus Vocaal VerLANGt

Focus Vocaal is een project koor onder de bezielende leiding van Elzemien Brouwer.
Elk jaar weer verrassend anders door zowel de muziekkeuze als de samenwerking met andere culturele disciplines
Kwaliteit staat voorop en dat is genieten geblazen voor zowel de toeschouwer als het koor.
Naast de trouwe vaste kern is de samenstelling van het koor flexibel.

Leg uw oor gerust te luister

Vocal group Flair

Vocal group Flair uit Groningen is gestart in 2015 en wordt gevormd door 16 enthousiaste en ambitieuze zangeressen.
Het repertoire van Flair bestaat uit diverse stijlen uit de lichte vocale muziek. Van pop, jazz tot cabaret en uitstapjes naar onder andere wereldmuziek en musical. We gaan daarbij op zoek naar bijzondere arrangementen van bijvoorbeeld Jetse Bremer, Tijs Krammer en Kirby Shaw. En, als er geen arrangement voorhanden is, schrijven we het zelf. We zingen zowel onder begeleiding van piano als a capella.