Deelnemers

Dit zijn de aanmeldingen

Ook meedoen? Meld je hier aan voor 2020!

De Dames

en wij zijn De Dames

Dames? Nou ja….
Doorgaans zijn we charmant, beschaafd en ladylike, maar soms tonen we onze ware muzikale aard….

Ons repertoire is:

verrassend en origineel, vrolijk en ontroerend, met (en zonder) diepgang
zelfs wel eens met een cabareteske, ietwat valse inslag.

van jazzy tot ballads of popsongs maar ook een heel lief kinderliedje in de Friese taal.

We zingen onder begeleiding of a-capella en doen dat met enthousiasme en veel plezier. Dat delen we graag met ons publiek , waarbij we vaak de juiste snaar weten te raken.

Vocaal Ensemble Cantarosa

We vormen met ons vijven een vocaal ensemble (SATB met pianist) met een breed repertoire. Het varieert tussen voor SATB gearrangeerde popmuziek, klassiek, licht klassiek, musical en volksmuziek. Meestal kiezen we stukken vanuit gevarieerd repertoire rondom een thema om daarmee te kunnen optreden in diverse gelegenheden, zoals kerk, restaurant of verpleeghuis. Cantarosa bestaat al meer dan 20 jaar in verschillende samenstellingen. We zingen alle in meerdere koren en ensembles en hebben jarenlange zangervaring, ook solistisch. We zingen deels a capella, deels obv piano. We hopen in aanmerking te komen voor deelname aan Pedaal Vocaal.
Onder het vakje ‘Genre’ heb ik noodgedwongen: pop ingevuld, al dekt dit dus niet de lading. De mogelijkheid ‘anders’ werd niet geaccepteerd tbv verzending van het formulier.

Wandering Fire

Wandering Fire is een 4 mans band uit Groningen. We maken muziek in de sfeer van Crosby, Stills en Nash en bands als Venice en Darlingside. Afgelopen jaar is onze eerste, in eigen beheer uitgebrachte, lp uitgekomen genaamd During Wind and Rain. De afgelopen jaren hebben we al met heel veel plezier op Pedaal Vocaal gespeeld en in 2020 willen we dat heel graag weer!

Full House

Tekst volgt