Deelnemers

Dit zijn de aanmeldingen

Ook meedoen? Meld je hier aan voor 2020!

Desnoots a capella

Het kleine kamerkoor Desnoots a capella bestaat 4 jaar. Iedere donderdagavond repeteert het koor in de Ontmoetingskerk in Zuidlaren. In deze bijzondere omgeving wijden we ons aan vocale muziek waarbij de lerende instelling van het koor voor alle deelnemers belangrijk is. Veel aandacht wordt er besteed aan koorklank, tekst en tekstbeleving, waarbij we streven naar verbinding en het vormen van een muzikale eenheid. Dit alles onder leiding van dirigent Martijn van Limbeek

Melodiva

3 enthousiaste vrouwen zingen a-capella/close harmonie.

Full House

Tekst volgt

Wandering Fire

Wandering Fire is een 4 mans band uit Groningen. We maken muziek in de sfeer van Crosby, Stills en Nash en bands als Venice en Darlingside. Afgelopen jaar is onze eerste, in eigen beheer uitgebrachte, lp uitgekomen genaamd During Wind and Rain. De afgelopen jaren hebben we al met heel veel plezier op Pedaal Vocaal gespeeld en in 2020 willen we dat heel graag weer!

Popkoor VET!!

Popkoor VET!! is een soulfull vrouwen koor van 14 leden onder begeleiding van Sigita Zurauskaite . Naast koorpartijen zingen alle zangeressen ook solo’s. Popkoor VET!! wordt begeleid door Korn Jongsma op gitaar en Han Latupeirssa op percussie.

MEEZZ s(w)ings The Andrew Sisters

ftThe Andrews Sisters was een Amerikaans trio van drie zingende zusjes LaVerne, Maxene en Patty Andrews. Ze werden in 1937 ontdekt. Hun muziek werd tijdens de Tweede Wereldoorlog veel voor de troepen gespeeld en de zussen verschenen in vele films, die ter motivatie van de soldaten werden gemaakt. Na de oorlog toerden de drie door de Verenigde Staten en Europa.

Voor de gelegenheid is MEEZZ uitgebreid met Yvonne Kerkdijk en Angelieke Burgers (Au Bain Marie). Samen met Eessa Frieman zijn ze voor even samen de drie zusjes Andrews.

MEEZZ bestaat uit Eessa Frieman (zang), Frits Colenbrander (contrabas), Frits de Lange (gitaar) en Jan Henk Sangers (slagwerk). Zij reizen samen onbekommerd door de geschiedenis van de lichte muziek. Ze geven eigenzinnige interpretaties van popklassiekers, maar kunnen ook bluesy en jazzy swingen of je ontroeren met doorleefde ballads. Voor meer info, zie www.meezzmusic.nl of op Facebook: meezzmusic.

youtube

Vocaal Ensemble Cantarosa

We vormen met ons vijven een vocaal ensemble (SATB met pianist) met een breed repertoire. Het varieert tussen voor SATB gearrangeerde popmuziek, klassiek, licht klassiek, musical en volksmuziek. Meestal kiezen we stukken vanuit gevarieerd repertoire rondom een thema om daarmee te kunnen optreden in diverse gelegenheden, zoals kerk, restaurant of verpleeghuis. Cantarosa bestaat al meer dan 20 jaar in verschillende samenstellingen. We zingen alle in meerdere koren en ensembles en hebben jarenlange zangervaring, ook solistisch. We zingen deels a capella, deels obv piano. We hopen in aanmerking te komen voor deelname aan Pedaal Vocaal.
Onder het vakje ‘Genre’ heb ik noodgedwongen: pop ingevuld, al dekt dit dus niet de lading. De mogelijkheid ‘anders’ werd niet geaccepteerd tbv verzending van het formulier.

De Dames

en wij zijn De Dames

Dames? Nou ja….
Doorgaans zijn we charmant, beschaafd en ladylike, maar soms tonen we onze ware muzikale aard….

Ons repertoire is:

verrassend en origineel, vrolijk en ontroerend, met (en zonder) diepgang
zelfs wel eens met een cabareteske, ietwat valse inslag.

van jazzy tot ballads of popsongs maar ook een heel lief kinderliedje in de Friese taal.

We zingen onder begeleiding of a-capella en doen dat met enthousiasme en veel plezier. Dat delen we graag met ons publiek , waarbij we vaak de juiste snaar weten te raken.