Deelnemers

Dit zijn de aanmeldingen

Ook meedoen? Meld je hier aan voor 2022!

Wandering Fire

Wij zijn een akoestische band bestaande uit 4 mannen. We schrijven vrijwel alles zelf en maken muziek in de traditie van Crosby, Stills and Nash, soms West Coast pop genoemd maar soms ook America. Afgelopen jaar hebben we onze eerste lp in eigen beheer uitgebracht met de titel During Wind and Rain.

MEEZZ sings the Andrew Sisters

MEEZZ sings The Andrew Sisters

The Andrews Sisters was een Amerikaans trio van drie zingende zusjes LaVerne, Maxene en Patty Andrews. Ze werden in 1937 ontdekt. Hun muziek werd tijdens de Tweede Wereldoorlog veel voor de troepen gespeeld en de zussen verschenen in vele films, die ter motivatie van de soldaten werden gemaakt. Na de oorlog toerden de drie door de Verenigde Staten en Europa. Door de coronacrisis kon er in 2020, 75 jaar de na de Bevrijding, geen vocale tribute aan hen worden gebracht; in 2021 willen we dat alsnog graag goedmaken.

Voor de gelegenheid is MEEZZ uitgebreid met Yvonne Kerkdijk en Angelieke Burgers. Samen met Eessa Frieman zijn ze voor even samen de drie zusjes Andrews.

MEEZZ bestaat uit Eessa Frieman (zang), Frits Colenbrander (contrabas), Frits de Lange (gitaar) en Jan Henk Sangers (slagwerk). Zij reizen samen onbekommerd door de geschiedenis van de lichte muziek. Ze geven eigenzinnige interpretaties van popklassiekers, maar kunnen ook bluesy en jazzy swngen of je ontroeren met doorleefde ballads. Voor meer info, zie www.meezzmusic.nl of op Facebook: meezzmusic.

 

youtube

Vocaal Ensemble Cantarosa

De leden van Cantarosa wonen in het noorden van Nederland, hebben vele jaren zangervaring, zingen elders in koren en ensembles en worden wel als solist geëngageerd.
De missie van het ensemble is: zingen in klein verband, en daarbij elkaar stimuleren tot een steeds mooier en hoger niveau van uitvoering.
Cantarosa probeert dit te bereiken door steeds meer uitdagende, vernieuwende en bijzondere muziek te zingen.

De repertoirekeuze is veelzijdig en bestaat uit kwartetten, trio’s, duetten en soli van onder meer (licht) klassiek, liederen, opera, musical, maar ook oude muziek en arrangementen van popmuziek.
Cantarosa organiseert zelf jaarlijks voorjaars- en Kerstconcerten, en wordt ook regelmatig gevraagd voor optredens.

Popkoor VET!!

Popkoor VET!! is een soulfull vrouwen koor van 14 leden onder begeleiding van Sigita Zurauskaite . Naast koorpartijen zingen alle zangeressen ook solo’s. Popkoor VET!! wordt begeleid door Korn Jongsma op gitaar en Han Latupeirssa op percussie.