Deelnemers

Dit zijn de aanmeldingen

Ook meedoen?  Meld je hier aan!

de Constante van Faraday

De Constante van Faraday is een vrouwenkoor met 9 zangeressen.
Er wordt van klassiek tot wereldmuziek tot jazz gezongen op hoog niveau.
de Constante van Faraday laat horen dat een vrouwenkoor zeker niet alleen maar lieflijk zingt.

Didgeridoo

Didgeridoo is een gezongen verhaal. Drie vrouwen nemen u mee op hun zoektocht, die over toppen en door dalen gaat. De mijlpalen op de tocht zijn liedjes, driestemmig of solo gezongen en begeleid of a capella. Reis een stukje mee!

Full House

A capella kwintet Full House

Full House: drie dames en twee heren. Full House houdt ervan het publiek te boeien met niet alleen a capella muziek, maar ook met een presentatie die zorgt voor een traan, een glimlach en soms een schaterlach. Het repertoire is zeer afwisselend te noemen. Een tipje van de sluier:
Fly too high, een arrangement van Hans Kaldeway;
I wish van Stevie Wonder, arrangement van Akke Feenstra;
Chili con Carne van Anders Edenroth met een lekker Braziliaans ritme.
The Rains of Castamere uit Game of Thrones, arr. Maarten Dollekamp
En in het Nederlands: Een Kleine Ingreep, bijna cabaret.
Full House bestaat uit: Inge Vink, sopraan; Rianne Langemeijer, mezzo; Ella van Osnabrugge, alt; Piet Roelofsen, tenor; Maarten Dollekamp: bariton/bas.

www.fullhouse-acapella.nl

OBK Eigenwijs

EigenWijs♫ is het vrouwenkoor van de zang- en toneelvereniging OBK. Het koor bestaat op dit moment uit 35 vrouwen uit Zuidlaarderveen en omgeving. Het koor staat onder leiding van Olga Karelova. Het repertoire is zeer divers: filmmuziek, musicals, pop, klassiek: van ABBA tot Rachmaninov. Het koor zingt meestal vierstemmig.

Onland

“Onland” Een term die gebuikt wordt voor woest, onbruikbaar, vaak moerassig of rotsachtig land, zoals het oorspronkelijke landschap van Oost-Groningen en Drenthe ooit was voor het ontstaan van de Veenkoloniën. En een term die de poëtische en muzikale bodem dekt van “Onland”, niet in te delen in een muziekstijl, soms ruw en rudimentair, dan weer zacht en gevoelig. Maar wel waar de emoties kaal aan de oppervlakte liggen. Als je de muziek van “Onland” toch in een muziekstijl wilt onderbrengen dan zou dat “Muzikale Miniaturen” moeten zijn; kort en krachtig.

Popkoor Yes

Popkoor Yes is een jong en swingend popkoor uit Eelde-Paterswolde. We zingen vierstemmig recente popsongs.

Roxie

Roxie uit Groningen bestaat uit ongeveer twintig vrouwen tussen de 20 en 35 jaar. We zijn een gevarieerde groep van studenten en niet-studenten, zowel uit de stad als uit de provincie. Dit maakt ons koor uniek, een groep mensen van in de twintig en dertig die graag met elkaar zingen. Ons repertoire is erg afwisselend. Zo zingen we lichtklassieke werken, maar ook pop, gospel, en musical- en volksliedjes. De taal waarin gezongen wordt kan varieren van Engels, Frans en Duits, maar ook Spaans, Portugees, Hongaars, Gronings en uiteraard Nederlands. In de afgelopen jaren hebben we diverse concerten gegeven en deelgenomen aan verschillende concoursen.

www.roxie.nl

Time Flies

Time Flies is een vijf mans formatie bestaande uit drie zangeressen, toetsenist in percussionist. Wij nemen het publiek mee op een muzikale tijdreis. Deze reis kan beginnen in de jaren vijftig tot aan nu en meestal wordt dit ervaren met een lach en een traan.
Wij zouden heel graag het publiek van Pedaal Vocaal mee willen nemen op deze reis.

www.timefliesmusic.nl