Zangformatie LINK!

LINK! is een moderne zangformatie bestaande uit 12 zangers en zangeressen, onder de muzikale leiding van Tekke Withaar. Deze enthousiaste groep zingt muziek uit allerlei genres. Van pop-, theater- en wereldmuziek tot klassiek, filmmuziek en luisterliedjes.

LINK! is opgericht in 2014 en heeft tot dusver meerdere grote en kleine optredens verzorgd. Bij de grote optredens wordt LINK! begeleid door een live band. Kleinere optredens worden klein begeleid, door bijvoorbeeld alleen een piano.

In 2014 werd LINK! één van de winnaars van het talentencafé van theater De Nieuwe Kolk in Assen. Als gevolg daarvan mocht LINK! optreden in de pauze en na de voorstelling van Brigitte Kaandorp in De Nieuwe Kolk. In maart 2017 trad LINK! samen op met de internationaal bekende Deense a-capella groep Basix.

In 2018 heeft LINK! gezongen tijdens een live-uitzending op RTL5 van het tv-programma Eilandpraat. Dat is het napraat programma van ‘Expeditie Robinson’.

De zangformatie kan geboekt worden voor een optreden tijdens speciale gelegenheden. Zo heeft LINK! onder andere gezongen tijdens de kerstmarkt in Wezup, bij de opening van een huisartsenpraktijk, tijdens een kunstevenement en op verschillende fairs.

Meer informatie over zangformatie LINK! is te vinden op de website: www.zangformatielink.com en op Facebookpagina: www.facebook.com/zangformatieLINK.

Please follow and like us:
Pin Share